Åbent Værksted dage

Så blev vi klar til at få gang i værkstedet i underetagen hos Fick Interieur! 

En gammel drøm er gået i opfyldelse. ÅBEN VÆRKSTED DAGE er dage, hvor vi åbner op til Pouls fantastiske værksted i underetagen. Vi planlægger i fremtiden at afholde events og temadage, hvor vi nørder helt igennem og deler vores bedste tips og tricks med dig.

Vi starter med et fantastisk OUTLET af stof

Her finder vi metervarer frem som Poul har samlet gennem årene. Her er bl.a. restpartier fra pudesyning og gardinsyning, heriblandt lidt Designers Guild, men også håndplukkede tekstiler som du ikke finder andre steder. 

Bemærk - Begrænset periode

Vi holder kun ÅBEN VÆRKSTED for en kort periode:
Fredag den 27. oktober kl. 10-18:00
Lørdag den 28. oktober kl. 10-15:00

Torsdag den 2. november kl. 10-18:00
Fredag den 3. november kl. 10-18:00
Lørdag den 4. november kl. 10-15:00

Mangfoldighed af metervarer

Kom ind i værkstedet og gør et kup i et virvar af eventyrlige metervarer. Nogle er næsten antikke og unikke, andre er tæt på knitrenede nye. Der er alt fra kraftige stoffer i møbelkvalitet til tyndt gardin voile. 

Du vil kunne finde materialer til patchwork, quilting, puder, sengetæpper og muleposer.

Gør et stofkup

Der vil være et bredt udvalg af kvaliteter og mønstre at vælge imellem, og at priserne er mere end fornuftige. Der ikke er meget af alt, så det er først til mølle-princippet.

Sy personlige gaver i smukke stoffer

Mulighederne for anvendelse til kommende projekter er uendelige: Fx til puder (perfekt julegaveide), juleduge, legetæppe til den lille ny eller overcast til sengen i børneværelset.

Kom og besøg Værkstedet personligt

Vi glæder os til at se dig. Det bliver både hyggeligt og inspirerende og vi hjælper dig gerne med at finde de stoffer, du leder efter og så har vi altid masser af tips til, hvad der egner sig til hvilke formål.

Du finder Værkstedet hos Fick-Co Interieur

Gammel Kongevej 148
1850 Frederiksberg C