Om os

Velkommen til Fick's univers

Her har vi fokus på møbler og indretning med kant, kulør og humor
. Fick-Co univers er stilsikker stemning og miljø skabt i et skævt og vellykket mix af de bedste danske og internationale mærker samt Fick´s eget design.

Gå på opdagelse i forretningens to etager på Gammel Kongevej – eller klik dig gennem billeder og sortiment her på siden.Siden 2000 har vi (Rikke og Poul Fick) med udgangspunkt i forretningen på Frederiksberg udviklet vores egen helt særlige stil. Poul med en baggrund i design og engrosvirksomhed og Rikke med baggrund indenfor møbler og egen butik siden 1994. I dag er de fælles om design af møbler, som Poul fremstiller på sit værksted.Fick-Co skiller sig ud fra andre boligbutikker. Vi tager udgangspunkt i tidens tendenser, som vi gerne bløder op. Det skal være nemt at mixe det ind i den individuelle stil, uanset om man er klassisk skandinavisk eller fransk boheme.

Vi er Fermobs ældste samarbejdspartner i Danmark

Fick-Co leverer stole, borde og udemøbler til både private og B2B.
 Vi har været forhandler af Fermob møbler til virksomheder og private siden 1996. Vi har et nøje vare kendskab til hele Fermobs kollektion og erfaring inden for indretning, valg af modeller & farver - tilpasset hver enkle opgave.

Har du længe ledt efter den perfekte spisebordslampe?

Eller leder du med lys og lygte efter fine havelamper og lanterner? Det perfekte justerbare bordlampe til arbejdsbordet? Du kommet til det rette sted. 

Vi er vilde med lamper og gerne dem som lige har noget ekstra unikt og flot design. I Fick-Co butik på Gammel Kongevej 148 og i webshoppen finder du et udvalg af vores lamper fra Gervasoni, Fermob, Jieldé, BTC, Superliving, Secto og mange flere. Er der en særlig model eller farve du forelsker dig i, tager vi gerne hjem på bestilling.

Fick's Værksted - Fordi livet er for kort til mainstream

Hos Fick designer vi vores egne drømmemøbler. Værkstedet er et slaraffenland for kreative sjæle proppet med skønne fliser, oxiderede metaller og gamle læderhuder - alle materialer er særligt udvalgt til Ficks egne borde, stole, skamler og lamper. De håndskårne greb i kernelæder til skabe og skuffer er et kapitel for sig.

Alt laves i små serier og vi designer og bygger dine nye yndlingsmøbler året rundt. Så kig forbi og lad dig forføre af smukt patineret læder, rå metaller eller fine fliser. I mange tilfælde vil det være muligt at tilpasse mål og farver efter behov. Den største udfordring bliver at vælge dine favoritter i farve og materiale.

Gardiner - den smukke ramme om lyset

Akkurat som kunstværket på væggen fremhæves af den rette ramme, så fortjener den stilsikre og personlige indretning også en perfekt afrunding.

Ofte overser vi, at gardinet spiller en helt central rolle i den gode indretning.

Her samles og afsluttes rummet. Tung velour, florlette hørbaner, stramme persienner eller rustik bambus - det er ikke altid en nem beslutning. Hos Fick hjælper vi med at skabe overblik, vi har roen og tager os tiden til at finde den rigtige løsning og den smukke ramme om lyset - sammen med kunden.

Få hjælp til at vælge det rigtige til din bolig

Investeringer i ny indretning, møbler, gardiner og farvevalg kan godt virke uoverskueligt.

Hos Fick-Co skiller vi os ud fra andre boligbutikker, vi tager udgangspunkt i tidens tendenser, men går efter et blødere og mere personligt udtryk. Uanset om du er til klassisk skandinavisk, fransk boheme eller noget helt tredje.

I Fick-Co univers elsker vi at hjælpe vi dig til en stilsikker stemning og indretning skabt i et skævt og vellykket mix af de bedste danske og internationale mærker samt Fick´s eget design.

Hvis du vil have gode råd om farvevalg, gardiner, møbler og indretning generelt, kan du booke Rikke Fick til en 30 minutters session, hvor der bliver sat ekstra tid og opmærksomhed af til dine ønsker og drømme.

Skal det være specielt?

Vil du høre mere om mulighederne for et specialdesignet møbel fra Fick's værksted? Book en snak med Poul Fick og find frem til den helt rigtige løsning på dit kommende møbel.

Kontakt os i dag

 

Kontaktformular