Woodnotes gardiner

Woodnotes Gardiner

Woodnotes er en finsk designvirksomhed med et enkelt og meget nordisk udtryk. De elegante og organiske gardiner fra Woodnotes er lavet af papirgarn.

Som den første virksomhed i verden anvender Woodnotes papirgarn til gardiner på denne innovative måde. I 1987 startede den finske tekstildesigner Ritva Puotila firmaet sammen med sin søn Mikko og det er stadig mor og søn, der driver Woodnotes. Når man vælger et af de smukke gardiner, vælger man også et kunstvær af Ritva Puotila. Gennem sin lange karriere har hun brugt papirets unikke egenskaber og karakter, når hun har ladet sig inspirere af Finlands vilde natur. Papirgarnet, som Woodnotes anvender, er bæredygtigt og økologisk. Den unikke måde at bearbejde papirgarnet på sikrer høj holdbarhed og kvalitet.


Optræksystemet er Silent Gliss, et anerkendt gardinsystem fra Schweiz.

Gardinerne syes naturligvis efter dine mål.

Woodnotes gardiner findes i 3 vævninger - 7 farver - 4 forskellige varianter :

 Klassisk rul B (med stofrullen i bunden)

Foldegardin med snoretræk C

Foldegardin med kædetræk E

Rullegardin med Kædetræk D

De bliver syet efter mål, både højde og bredde og monteres med loft/ eller vægbeslag.

Der vælges optræk til højre eller venstre side. Papirgarnet, der bruges til alle Woodnotes’ produkter er bæredygtigt og økologisk, og den unikke måde at bearbejde papirgarnet på sikrer høj holdbarhed og kvalitet. Woodnotes er den første virksomhed i verden der bruger papirgarn til gardiner på denne innovative måde.

Kontaktformular