Mærker

Fick-Co univers er stilsikker stemning og miljø skabt i et skævt og vellykket mix af de bedste danske og internationale mærker samt Fick´s eget design.

Gå på opdagelse i forretningens to etager på Gammel Kongevej – eller klik dig gennem billeder og sortiment her på siden.Color & Co
Bondi Wash
Epic Spice
Fermob
Gervasoni
Jieldé
La Cerise Sur Le Gâteau
Magis
M Nuance
Möve
Pappelina
Provendi
Repeat Repeat
Savon De Marseille
Serax
Sika
Spirella
Superliving
String
Umbra
Yard Etc
Woodnotes

Få hjælp til at vælge det rigtige til din bolig

Investeringer i ny indretning, møbler, gardiner og farvevalg kan godt virke uoverskueligt.

Hos Fick-Co skiller vi os ud fra andre boligbutikker, vi tager udgangspunkt i tidens tendenser, men går efter et blødere og mere personligt udtryk. Uanset om du er til klassisk skandinavisk, fransk boheme eller noget helt tredje.

I Fick-Co univers elsker vi at hjælpe vi dig til en stilsikker stemning og indretning skabt i et skævt og vellykket mix af de bedste danske og internationale mærker samt Fick´s eget design.

Hvis du vil have gode råd om farvevalg, gardiner, møbler og indretning generelt, kan du booke Rikke Fick til en 30 minutters session, hvor der bliver sat ekstra tid og opmærksomhed af til dine ønsker og drømme.

Skal det være specielt?

Vil du høre mere om mulighederne for et specialdesignet møbel fra Fick's værksted? Book en snak med Poul Fick og find frem til den helt rigtige løsning på dit kommende møbel.

Kontakt os i dag

Kontaktformular