Gardiner - den smukke ramme om lyset

Gardiner - den smukke ramme om lyset

Gardiner - prikken over i’et i din indretning

Akkurat som kunstværket på væggen fremhæves af den rette ramme, så fortjener den stilsikre og personlige indretning også en perfekt afrunding.

Ofte overser vi, at gardinet spiller en helt central rolle i den gode indretning.

Her samles og afsluttes rummet.Tung velour, florlette hørbaner, stramme persienner eller rustik bambus - det er ikke altid en nem beslutning. Hos Fick hjælper vi med at skabe overblik, vi har roen og tager os tiden til at finde den rigtige løsning og den smukke ramme om lyset - sammen med kunden.

Prikken over i’et i din indretning, rammen om lysindfaldet – gardinet afslutter rummet.

Bambus gardiner

Vi forhandler Color & Co´s bambus gardiner i bearbejdet bambus med forskellinge designs. Bambusgardiner findes i 11 varianter. Som bejdsede i smukke nuancer, mens andre er varmebehandlet, så de får en varm og naturlig glød.

Bambus gardiner hos Fick

Woodnotes gardiner

De finske Woodnotes gardiner af hårdt spundet papir, som er vævet sammen med bomuld, giver et fantastisk lysindfald gennem gardinet. Woodnotes hylder det nordiske og enkle, med fokus på kvaliteten.

Woodnotes gardiner hos Fick

Pindevævs gardiner

De Franske Ballauff pindevævsgardiner er helt unikke. Gardinerne er luksusudgaven med solide syninger og mulighed for tilvalg af kantebånde, som stabiliserer de lette gardiner. De er fremstillet af tynde trælameller.

Pindevævs gardiner

Velour gardiner

Bløde, tunge velourgardiner syet på mål i alle krydderiernes intense og mættede farver er en af tidens hotteste tendenser og en elegant accént i indretningen. Velourgardiner er med til at forbedre akustikken i dine rum og holder på varmen.

Velour gardiner efter mål

Foldegardiner

De klassiske bløde foldegardiner fuldender et hvert rum. Stofgardiner er med til at forbedre akustikken i vores store køkken/alrum og afrunder rummet i smuk klassisk stil. Vi syr efter mål i den lækreste kvalitets hør eller bomuld i smukke farver.

Foldegardiner efter mål

Få hjælp til at vælge de perfekte gardiner - Book en 30 minutters tid hos vores gardin ekspert.

Mødet er selvfølgelig uforpligtende og foregår i butikken FICK-CO INTERIEUR.

Gammel Kongevej 148, 1850 Frederiksberg C

Ring eller skriv til os i dag på telefon: 4242 1657 / e-mail: Info@fick-co.com

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.