Læderstole
Læderstole – Unikke – Pouls Værksted
24. januar 2019
Gulvlampe - tse tse
Lampe fra tse tse – Udstillingsmodel
25. januar 2019

Secto Design 4220 Bordlampe – Udstillingsmodel

DKK 5.330,00 DKK 2.990,00

Secto Design 4220 Bordlampe – Udstillingsmodel

Vi rydder op i butikken for at få plads til nye varer. Secto bordlampen er en udstillingsmodel og derfor nedsat. Der er kun den ene, så det er først til mølle princippet som gælder.

Kom gerne forbi butikken på Gammel Kongevej 148 og se lampen, før du køber.

Varenummer (SKU): sectobord-1 Kategorier: ,

Secto Design 4220 Bordlampe – Udstillingsmodel

Den finske Secto Design 4220 bordlampe  kommer rigtig til sin ret, når den bliver tændt. Den giver et blødt dejligt lys nedad og ud gennem siderne. Skærmene på lampen er af PEFC-certificeret, finsk birke finér. Træet produceres i det centrale Finland, og transporteres derfor kun korte afstande. I produktionen er der stort fokus på genbrug og sortering af materialer.

Designer:
Seppo Koho

Mål
H: 75 cm, Ø: 25 cm cm, base Ø: 28 cm

Vægt: 4,3 kg

Om Secto Design
Grundlægt af Tuula Jusélius og designeren Seppo Koho. De fokuserer især på nordiske træsorter og skandinavisk klart design og bearbejdning af træ. I starten designede de især innovative træmøbler med stor succes.

Der var ingen trælamper på markedet, som passede til møblerne. Det førte designet af den ikoniske Secto 4200 lampe, som var den første i Secto Design kollektionen af ​​smukke trælamper. Det oprindeligt et lille værksted i Heinola er siden vokset til en travl fabrik med mere end 20 ansatte.