Andrée Jardin Krummebørste Sæt - Mørkegrå
Andrée Jardin Krummebørste Sæt – Mørkegrå
2. september 2019
Fermob-CARACTERE-klapbord-D128-PIMENT-fick-co
Fermob Caractére Rundt klapbord dia 128
4. september 2019

Provendi sæber og sæbeholder

DKK 75,00DKK 450,00

Provendi sæbeholderen fremstilles i Frankrig og er stadig elsket, fordi den både er praktisk og økonomisk. Sæberne fra Provendi er yderst drøje i brug med ca 800 håndvaske i ét stykke sæbe. Sæben tørrer hurtig og sæbeholderen sørger for at den ikke ligger og svupper i vand på kanten af vasken.

Provendi sæber er fremstillet i 100% vegetabilske olier og findes med mandel, citron og oliven duft. Sæbens glatte skum efterlader din hud med en delikat duft. Vælg mellem sæbe med eller uden holder og sæber til refill.

Ryd
Varenummer (SKU): Provendi sæber og sæbeholder Kategorier: , ,

Provendi sæber og sæbedispensere

Den roterende sæbe på pind blev udviklet i 1950’erne af Marguerite og Arnold. De praktiske og pæne Provendi sæbedispensere har prydet offentlige institutioner og skoler i Frankrig i årevis. Nu dukker de op på de mest smarte steder. Den let duftende, vegetabilske 300 g sæbe monteres nemt på den forkromede stang med clik system og drejes med hænderne.

Vælg mellem mandel, citron eller oliven duftende sæbe.

Materialer

Sæbeholder i krom med clik løsning
Vegetabilsk 300 g sæbe

Vælg

Sæbeholder med Citronsæbe, Citronsæbe refill, Sæbeholder med mandelsæbe, Mandelsæbe refill, Sæbeholder med Olivensæbe, Olivensæbe refill, Sæbeholder uden sæbe