Ghost 23 spisestuestol uden armlæn Fick-co
Ghost 23 spisestuestol uden armlæn
6. november 2018
Ghost 06 sofa modul
Ghost 06 Sofa Modul
6. november 2018

Ghost 25 spisestuestol med armlæn

DKK 4.459,00

Drømmer du om en ægte italiensk boheme spisestuestol? Ghost 24 spisestuestolen fra Gervasoni er designet af Paola Navone. Spisestuestolen har armlæn og har et praktisk løst aftagelig betræk. Vælg mellem en en vifte af forskellige stoffer og farver.

Varenummer (SKU): GHOST25 Kategorier: , , , ,

Ghost 24 er en del af Ghost serien fra Gervasoni som består af spisestuestole, lænestole, modul-sofaer og sovesofaer – alle har det løse aftagelig betræk. Betrækket fås i en vifte af forskellige stoffer og farver og med variationer af “piping” på syningerne.

  • Betræk: Hvid Lino Bianco 52% bomuld og 48% hør. Vaskbart ved 60°.
  • Materiale: Solid træramme med polstret koldskum.
  • Mål: Bredde 57, dybde 52, højde 84 og sæde 48 cm.

 Download Ghost 24 produktblad her 

Få inspiration til tekstiler og piping på Ghost serien her

Vi vil gerne invitere dig til at besøge butikken og showroomet på Gl Kongevej 148, så du kan se og prøve Ghost møblerne i det virkelige liv.

Sæt dig i stolene og bliv siddende et stykke tid, gerne 10 min. Brug tiden til at spørge os ud om modellen og dens konstruktion.

Vores stole nørd Rikke Fick har mange års erfaring og stiller skrappe krav til alle vores stole. Hun guider dig sikkert igennem stole universet, så du forstår, hvorfor alt det, man ikke kan se på stolen, også skal være i orden. Hun er (næsten) altid klar til en møbelsnak i vores udstilling.

Vil du have information om tekstiler, farvevalg og leveringsmuligheder? Kontakt os på telefon 42 42 16 57 / 33 22 16 57 eller på info@fick-co.com. 

Ghost findes i mange forskellige modeller. Se hele Ghost kollektionen her