Gulvlampe - tse tse
Lampe fra tse tse – Udstillingsmodel
25. januar 2019
Kristina Dam spejl - Udstillingsmodel
Kristina Dam spejl – Udstillingsmodel
5. februar 2019

Gavekort

DKK 100,00DKK 5.000,00

Mangler du at købe en gave og er du traditionen tro lidt bagud?

Et gavekort er løsningen og her kan du blive færdig med gave indkøbene på mindre end 10 minutter!

Vi kender det kun alt for godt selv, det med at være bagud med at købe en gave, og tanken om at posten måske ikke kan nå at levere, inden du skal bruge den. Måske er du også usikker på præcis hvilken ting modtageren ønsker sig.

Derfor har vi fundet den nemme løsning frem. Et gavekort, så han eller hun kan købe lige præcis det de ønsker sig, når de har tid til det.

Vi har gavekort i prislejer fra 100-500 kr. Eller du kan selv fastsætte dit gavekort beløb.

Gavekortet leveres som print-selv på mail. Det heldige modtager taster efterfølgende sin unikke gavekort kode i webshoppen. Vores gavekort gælder i 2 år, så der er rigeligt med tid til at finde det helt rigtige i webshoppen. Det er da nemt ikk?

NB: Hvis du mod forventning ikke har modtaget gavekortet i din mail, så husk at tjekke din SPAM bakke i dit mailprogram.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Gavekort er geniale til bryllupsgaver, runde fødselsdage, firmagaver og så videre. Modtageren kan vælge selv og købe den helt perfekte gave og du bliver færdig med gave indkøbet på mindre end 10 minutter! Vi har gavekort i prislejer fra 100-500 kr. Eller du kan selv fastsætte dit gavekort beløb.

Gavekortet leveres som print-selv på mail. Det heldige modtager taster efterfølgende sin unikke gavekort kode i webshoppen. Vores gavekort gælder i 3 år, så der er rigeligt med tid til at finde det helt rigtige i webshoppen. Det er da nemt ikk?

Har du spørgsmål køb af gavekort, er du velkommen til at kontakte os på info@fick-co.dk

Gavekortbeløb

DKK 100, DKK 200, DKK 300, DKK 400, DKK 500, Beløb på gavekortet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.