Fermob Bistro klapstol Coquelicot
Fermob Bistro Klapstol Metal
14. marts 2017
Fermob-Bistro-klapstol-Naturel-REGLISSE-fick-co
Fermob Bistro Klapstol Natural
14. marts 2017

Fermob Bistro Klapstol Duraflon

DKK 660,00

Den klassiske Fermob Bistro Duraflon klapstol er perfekt til den lille plads for to i køkkenet, på altanen eller som ekstra gæstestol. Vi anbefaler den især til indendørs brug. Fermob Bistro Duraflon klapstol har lette plast lameller og vi har klapstolen med hvide eller grønne lameller.

Ryd

Fermob Bistro Klapstol Duraflon er en perfekt klapstol til “Den lille plads” og derfor perfekte til den lille solkrog for to på terrassen eller som altan stol.

Men Bistro Duraflon klapstolene er også det oplagte valgt til det multifunktionelle rum.  Med den lette BISTRO Duraflon klapstol kan der nemlig altid lige klemmes en ekstra med ved bordet.

Den klassiske Fermob BISTRO klapstol er medlem af Fermob Bistro familien som består af klapstole og klapborde i et utal af faconer og farver. Den originale franske Fermob BISTRO serie er blevet produceret siden 1889, hvor den hurtigt vandt lemonadesælgernes hjerter på de franske gader. Fermob Bistro klapborde og klapstole var praktiske og kunne nemt pakkes væk og flyttes rundt efter solskin og kunder, så gadesælgerne slap for at betale licens til en permanent stadeplads.

Materiale

Klapstolen er fremstillet med galvaniseret stålramme og plastlameller på sæde og ryg.

Vedligeholdelse

Hvis Fermob Bistro Duraflon klapstolen kan stå ude. Vi ville tage dem ind om vinteren.

Farver

Fermob Bistro klapstol Duraflon findes i Cotton White eller eller Ceder Green. Hvis du ønsker at vælge mellem alle Fermob farverne kan du overveje Fermob Bisto Metal klapstolen, som har samme design, men er helt i metal. Se udvalget af Bistro Metal klapstole

Klapstolen kan kombineres med et klapbord, se vores store udvalg af Fermob Bistro klapborde

Bistro klapstolene findes i flere forskellige varianter. Se udvalget af Fermob Bistro klapstole

Vi har ikke dem alle på lager, men tager din favoritfarve hjem på bestilling. Leveringstid er ca 6-8 uger.

Vægt 4.8 kg
Størrelse 39 × 42 × 82 cm
Vælg mellem 2 Farver her

Cotton White / BLANC COTON 01, Cedar Green 02

Du kunne også være interesseret i...