Fermob Bistro klapbord 57x97 cm
Fermob Bistro klapbord 57×97 cm
14. marts 2017
Fermob Bistro klapbord 60 Dia
Fermob Bistro klapbord 60 Dia
14. marts 2017

Fermob Bistro klapbord 117×77 cm

DKK 2.365,00

Fermob Bistro klapbord 117×77 cm har plads til den lille familie. Klapbordet er nemt at folde sammen så det optager så lidt plads som muligt, når det ikke er i brug. Der er hul til parasollen i bordpladen, så I kan sidde i skyggen på jeres ynglingspot.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Fermob Bistro klapbord er både stabilt og nemt at flytte rundt på

Fermob Bistro klapbord 117×77 cm er en bestillingsvare som fås i alle Fermobs 24 farver.  Klapbordet har Anti-UV lakering der gør farven mere holdbar, når det står ude i solskinnet.

Vi har ikke dem alle på lager, men tager din favoritfarve hjem på bestilling. Leveringstid er ca  4-6 uger.

Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid er du altid velkommen til kontakte os på 42421657.

Fermob Bistro klapbord er en del af  Bistro havemøbel serien som består af stole, borde og bænke i et utal af faconer.

Den originale franske Fermob BISTRO serie er blevet produceret siden 1889, hvor den hurtigt vandt lemonadesælgernes hjerter på de franske gader. BISTRO klapborde og stole var praktiske og kunne nemt pakkes væk og flyttes rundt efter solskin og kunder, så gadesælgerne slap for at betale licens til en permanent stadeplads.

BISTRO møblerne er fantastiske til “Den Lille Plads” og derfor oplagte til den lille solkrog for to på terrassen eller altanen.

Men BISTRO møblerne er også det oplagte valgt til det multifunktionelle rum. BISTRO klapbordene kan kombineres så næsten et hvert behov bliver dækket, og med den lette BISTRO klapstol kan der altid lige klemmes en ekstra med ved bordet.

Fermob BISTRO inviterer gerne til at lege med farverne, om det er en enkelt stol, der skal skille sig ud, eller om det skal være en hel buket af farver.

Farver: BISTRO-bordene findes i 12 størrelser og alle Fermob farver.

Materiale: Galvaniseret stålramme og stållameller med UV-resistent lak.

Vedligeholdelse: Kan stå ude, men vi tager dem ind om vinteren.

Fermob Bistro klapbord er fransk design når det er bedst

Designere som Chafik, Patrick Jouin, Sofie Labayle, Frédéric Soffia og Pascal Mourgue har alle designet til Fermobs præmierede møbelserier.

Fermob udemøbler er 100% UV-resistente, farverne beholder deres friskhed trods vejr og vind. Det skyldes kvaliteten af den type maling Fermob lakerer deres møbler med. Den er en 100% blyfri polyester coating som gør overfladen særdeles hårdfør og samtidig rar at røre ved. Fermob står både ude og inde i mange hjem, institutioner og restauranter verden over.

Fermob møbler er en bestillingsvare vi tager hjem specielt til dig. Efter gældende lovgiving er der ikke fortrydelsesret ved bestillingskøb, det er derfor ikke muligt at returnere disse varer.

Fick-co har været forhandler af Fermob møbler til virksomheder og private siden 1996. Vi er Fermobs ældste samarbejdspartner i Danmark og leverer stole, borde og udemøbler til både private, restauranter, institutioner, parker og B2B.

Vi har et nøje vare kendskab til hele Fermobs kollektion og erfaring inden for indretning, valg af modeller og farver. Se FERMOB i vores vores Shop in Shop på Gl Kongevej 148 i København hele året.

Vægt 15 kg
Størrelse 117 × 77 × 74 cm