Fermob Luxembourg headrest nakkestøtte
Fermob Luxembourg headrest
15. marts 2017
Fermob Luxembourg højt bord
Fermob Luxembourg højt bord
15. marts 2017

Fermob Luxembourg Duo lav bænk

DKK 4.555,00

Den klassiske Fermob Luxembourg Duo lav bænk med armlæn er skabt for to til endeløse sommerdage i haven. Designet er robust, men bænken er nem at flytte rundt på, så I altid kan sidde det perfekte sted. Sammen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Fermob Luxembourg Duo lav bænk med plads til 2

Fermob Luxembourg Duo lav Bænk er en bestillingsvare som fås i 18 farver. Har Anti-UV lakering der gør farven mere holdbar, når de står ude i solskinnet.

Vi har ikke dem alle på lager, men tager din favoritfarve hjem på bestilling. Leveringstid er ca 4-6 uger.

Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid er du altid velkommen til kontakte os på 42421657.

Fermob Luxembourg Duo lav Bænk er en del af LUXEMBOURG havemøbel serien som består af stole, borde og bænke i et utal af faconer.

Vi elsker LUXEMBOURG udemøblerne. Designet der med sine karakteristiske linjer og robuste styrke er i fint modspil til aluminiumets lethed. Tager man sig tiden til at besøge JARDIN LUXEMBOURG i Paris, skal man ikke bevæge sig langt ind i den smukke gamle fransk have før Fermob´s Luxembourg stole indbyder til en stille pause.

Materiale: Aluminium med UV-resistent lak

Vedligeholdelse: Kan stå ude året rundt.

Fermob er fransk design når det er bedst. Designere som Chafik, Patrick Jouin, Sofie Labayle, Frédéric Soffia og Pascal Mourgue har alle designet til Fermobs præmierede møbelserier.

Fermob udemøbler er 100% UV-resistente, farverne beholder deres friskhed trods vejr og vind. Det skyldes kvaliteten af den type maling Fermob lakerer deres møbler med. Den er en 100% blyfri polyester coating som gør overfladen særdeles hårdfør og samtidig rar at røre ved. Fermob står både ude og inde i mange hjem, institutioner og restauranter verden over.

Fermob møbler er en bestillingsvare vi tager hjem specielt til dig. Efter gældende lovgiving er der ikke fortrydelsesret ved bestillingskøb, det er derfor ikke muligt at returnere disse varer.

Fick-co har været forhandler af Fermob møbler til virksomheder og private siden 1996. Vi er Fermobs ældste samarbejdspartner i Danmark og leverer stole, borde og udemøbler til både private, restauranter, institutioner, parker og B2B.

Vi har et nøje vare kendskab til hele Fermobs kollektion og erfaring inden for indretning, valg af modeller og farver. Se FERMOB i vores vores Shop in Shop på Gl Kongevej 148 i København hele året.

Vægt 11 kg
Størrelse 119 x 84 x 72 cm