Fermob Luxembourg skammel
Fermob Luxembourg skammel
16. marts 2017
Fermob-Caractere-klapbord-CACTUS-fick-co
Caractére kvadratisk klapbord 128×128
17. marts 2017

Fermob Bistro balkonbord

DKK 3.325,00

Fermob Bistro Balkonbord er perfekt til den franske altan eller altanen med sparsom plads. Bordet hænges op på rækværkets inderside og er nemt at folde sammen så det optager så lidt plads som muligt, når det ikke er i brug.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Fermob Bistro balkonbord til den lille altan

Fermob Bistro Balkonbordet er en bestillingsvare som fås i alle Fermobs 24 farver.  Klapbordet har Anti-UV lakering der gør farven mere holdbar, når det står ude i solskinnet.

Vi har ikke dem alle på lager, men tager din favoritfarve hjem på bestilling. Leveringstid er ca  6-8 uger.

Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid er du altid velkommen til kontakte os på 42421657.

Fermob Bistro Balkonbordet er en del af  Bistro havemøbel serien som består af stole, borde og bænke i et utal af faconer.

Den originale franske Fermob BISTRO serie er blevet produceret siden 1889, hvor den hurtigt vandt lemonadesælgernes hjerter på de franske gader. BISTRO klapborde og stole var praktiske og kunne nemt pakkes væk og flyttes rundt efter solskin og kunder, så gadesælgerne slap for at betale licens til en permanent stadeplads.

BISTRO møblerne er fantastiske til “Den Lille Plads” og derfor oplagte til den lille solkrog for to på terrassen eller altanen.

Men BISTRO møblerne er også det oplagte valgt til det multifunktionelle rum. BISTRO klapbordene kan kombineres så næsten et hvert behov bliver dækket, og med den lette BISTRO klapstol kan der altid lige klemmes en ekstra med ved bordet.

Fermob BISTRO inviterer gerne til at lege med farverne, om det er en enkelt stol, der skal skille sig ud, eller om det skal være en hel buket af farver.

Farver: BISTRO-bordene findes i 12 størrelser og alle Fermob farver.

Materiale: Galvaniseret stålramme og stållameller med UV-resistent lak.

Vedligeholdelse: Kan stå ude, men vi tager dem ind om vinteren.

Fermob Bistro Balkonbord er fransk design når det er bedst

Designere som Chafik, Patrick Jouin, Sofie Labayle, Frédéric Soffia og Pascal Mourgue har alle designet til Fermobs præmierede møbelserier.

Fermob udemøbler er 100% UV-resistente, farverne beholder deres friskhed trods vejr og vind. Det skyldes kvaliteten af den type maling Fermob lakerer deres møbler med. Den er en 100% blyfri polyester coating som gør overfladen særdeles hårdfør og samtidig rar at røre ved. Fermob står både ude og inde i mange hjem, institutioner og restauranter verden over.

Fermob møbler er en bestillingsvare vi tager hjem specielt til dig. Efter gældende lovgiving er der ikke fortrydelsesret ved bestillingskøb, det er derfor ikke muligt at returnere disse varer.

Fick-co har været forhandler af Fermob møbler til virksomheder og private siden 1996. Vi er Fermobs ældste samarbejdspartner i Danmark og leverer stole, borde og udemøbler til både private, restauranter, institutioner, parker og B2B.

Vi har et nøje vare kendskab til hele Fermobs kollektion og erfaring inden for indretning, valg af modeller og farver. Se FERMOB i vores vores Shop in Shop på Gl Kongevej 148 i København hele året.

Vægt 14 kg
Størrelse 77 × 62.5 × 120 cm
Vælg mellem 24 Farver her

Cotton White / BLANC COTON 01, Nutmeg / MUSCADE 14, Russer / ROUILLE 09, Cedar Green / VERT CEDRE 02, Rosemary / ROMARIN 48, Capucine / CAPUCINE 45, Honey / MIEL 73, Verbena / VERVEINE 29, Willow Green / VERT TILLEUL 65, Cactus / CACTUS 82, Pink Praline / ROSE PRALINE 93, Poppy / COQUELICOT 67, Chili / PIMENT 43, Deep blue / BLEU ABYSSE 92, Red ochre /OCRE ROUGE 20, Lagoon blue / BLEU LAGUNE 46, Steel Grey / GRIS METAL 38, Storm Grey / GRIS ORAGE 26, Antracits / CABONE 47, Liquorice / REGLISSE 42, Acapulco blue / BLEU ACAPULCO 21, Frosted lemon / CITRON GIVRE´ 6A, Ice mint / MENTHE GLACIALE A7, Clay grey / GRIS ARGILE A5