Stålgrå-87061-bambus-rullegardin-fick-co
Bambusgardin – Stålgrå. – 50% Soldæmpning
16. april 2020
Brun fin-94002-bambus-rullegardin-fick-co
Bambusgardin – Brun fin – 50% Soldæmpning
16. april 2020

Bambusgardin – Sort. 50% Soldæmpning

DKK 875,00DKK 1.450,00

Bambus rullegardin i sort bambus. Fine matte Sorte flade malede bambuspinde, på ca. 3,5 mm i bredden, er vævet sammen med grå tråd.

Et flot og meget enkelt kvalitetsgardin. der med sine fine tynde bambuspinde giver et let og elegant udtryk. Gardinet fås også i en stålgråt samt mørkebrun bejdset.

Gardinet kan skæres til både i højde og bredde, så de matcher dine ønskede mål. Du kan få gardinerne tilskåret professionelt mod betaling, men det er også muligt at gøre det selv.

Ryd
Varenummer (SKU): Varenr.: 70031 - DGR-1-1-1 Kategorier: ,

Bambusgardin Sort.

Bambus rullegardin i sort bambus. Fine matte sorte flade malede bambuspinde, på ca. 3,5 mm i bredden, er vævet sammen med sort tråd.

Et flot og meget enkelt kvalitetsgardin. der med sine fine tynde bambuspinde giver et let og elegant udtryk. Gardinet fås også i en malet stålgråt samt mørkebrun bejdset.

Bambusgardiner er ikke kun smukke og praktiske til at dæmpe sollyset og skærme for indkig i dine vinduer. De er også virkeligt flotte som rumdelere.

Lav flere rum i rummet med bambusgardiner

Store rum giver frihed og mulighed for flere funktioner men også risiko for et rodet helhedsudtryk.
En rumdeler giver ro og overskuelighed. Du undgår at bygge en massiv væg, når du ønsker at dele et rum på en elegant måde for at udnytte pladsen bedre eller lave et hyggehjørne.

Transparent væg

Med en rumdeler i bambus kan du skabe en mere eller mindre transparent væg, som nemt kan trækkes op med snoresystemet – og som koster en brøkdel af fx en gipsvæg.

Vi forhandler Color & Co´s bambusgardiner i bearbejdet bambus med forskellinge designs. Bambusgardinerne findes i mange smukke varianter. Nogle er bejdsede i smukke nuancer, mens andre er varmebehandlet, så de får en varm og naturlig glød.

Bambus-rullegardinerne rulles op med rullen i bunden og med optræk i højre side.

Tilpassede bambusgardiner

Bambusgardinerne ligger i faste mål, men kan skæres til både i højde og bredde. Du kan få gardinerne tilskåret professionelt mod betaling, men det er også muligt at gøre det selv.

Priser for tilpasning

Beskæring af bredde 300 kr
Beskæring af højde 300 kr
Flytning af snoretræk 300 kr

Kontakt os på telefon 4242 1657 eller info@fick-co.com for yderligere information.

Bæredygtige bambusgardiner

Bambus er et smukt og bæredygtigt materiale, så Color & Co’s bambusgardiner er det grønne valg. Bambusplanten vokser over en meter om dagen. Det giver et ekstra tilskud af ilt på 35 % i forhold til, hvor meget CO2 et almindeligt træ omdanner.

Vores bambus rullegardiner lever op til EUs børnesikkerhedsdirektiv EN 13120. Der er monteret en patenteret sikkerhedsanordning på gardinet, som gør at snorene på gardinet skiller sig ad, hvis der kommer vægt på. Formålet er at minimere risikoen for, at børn kommer alvorligt til skade i snoren.