Velkommen til vores lille sofakollektion & lidt om sofanørden


Sofaen - hjertet i din stueVores sofakollektion er lille, men nøje udvalgt.

Hos os finder du kvalitet og design, som holder. Samtidig får du valgfrihed til at sammensætte lige præcis det design, som passer ind i dit hjem. FICK’s Rikke har sofaer som speciale.

Med mange års erfaring er hun vores sofa-nørd, som stiller skrappe krav og guider dig sikkert igennem sofauniverset, så du forstår, hvorfor alt det, man ikke kan se på sofaen, skal være i orden.
Hun er (næsten) altid klar til en møbelsnak i vores udstilling.

De fleste af vores sofaer kommer fra Europa, hvor bæredygtighed i produktionen er en selvfølgelighed.
Vi håber, du finder inspiration her og gælder os til at byde dig velkommen hos FICK.

Nuvola sofa - GERVASONI

Nuvola fra GERVASONI - bliv omfavnet af din sofa - hver dag :) !!

Nuvola serien består af sofa & lænestole - her vist med Gervasonis 3D stof som giver modellen en ekstra dimension.

Nuvola har aftageligt betræk, som findes i en vifte af forskellige stoffer og farver, og selvfølgelig også i flere længder.

Dimensionerne på den viste sofa
Længde 220 cm, højde 85 cm, dybde 110 cm, sædehøjde 48 cm, sædedybde 74 cm

Download Nuvola katalog her

3 Tips til at vælge sofaen - du kommer til at elske


At købe en sofa er en stor beslutning, og ikke bare fordi det er en større investering. Den skal også passe ind i dit hjem, din livsstil og dine vaner.
Trendy silhuetter kommer og går, men overvej hvordan sofaen passer ind i dit liv. Vil du sidde oprejst i faste hynder eller drømmer du om en flydersofa med bløde hynder? Skal det være en modulsofa, hvor du har mulighed for at sammensætte din sofa, så den passer perfekt ind i din stue?

1. Mål din stue op

Hvis du allerede nu har en idé om, hvor stor din sofa må være, og hvilken form den skal have, kan du prøve at teste efter med malertape i stuen. Læg et tape på gulvet i et omrids af den sofa, du har udset dig, der hvor du har planer om at den skal stå. Vil sofaen komme i vejen for vinduer og møbler? Vil den være svær at komme forbi? Hvordan står den i forhold til tv og vinduer? Hvis du har smalle døre eller trapper, er det en god ide, hvis sofaen har aftagelige ben.

2. Vælg et materiale

Tænk over, hvordan din sofa vil blive brugt i det daglige. Er der børn eller husdyr, der kravler i sofaen? Sidder du med fødderne oppe? Hvor ofte vil du sidde / ligge i sofaen? Hvis du drømmer om en lækker hvid sofa, er det rart hvis betrækket kan vaskes og evt. skiftes ud med tiden.

3. Test sofaen

Vi vil gerne invitere dig til at besøge butikken og showroomet på Gl Kongevej 148. Sæt dig i sofaerne og bliv siddende et stykke tid, gerne 10 min. Brug tiden til at spørge os ud om modellen og dens konstruktion. Vores sofanørd Rikke Fick har mange års erfaring som stiller skrappe krav og guider dig sikkert igennem sofauniverset, så du forstår, hvorfor alt det, man ikke kan se på sofaen, skal være i orden. Hun er (næsten) altid klar til en møbelsnak i vores udstilling.

Book 30 minutter tid - Sofanørden - Rikke