Rundtur i butikken


Efterår er lange gåture i skovens smukke farver

Det er vanter og tykke trøjer, men mest af alt er det glæden ved at komme inden døre efter at være blevet blæst godt igennem udenfor.

Så føles hyggen i sofaen, de gode samtaler over middagsbordet og den varme kakao bare endnu bedre. Og så er det nu, vores hjem skal stå sin prøve.

Hos FICK slår vi dørene op for efteråret

Vi har stylet, købt ind, flyttet møbler ud og skabt plads til en usædvanligt nyskabende og inspirerende efterårskollektion. Kom og gå på opdagelse.

Nøje udvalgt i den FICK'ske ånd

Vi har blandet en buket af efterårets møbler, lamper og bolig-accessories fuld af fristelser – og som altid hos Fick: smukke, forunderlige, anvendelige, sjove, stillige, men aldrig kedelige(!) bud på en opdatering af din bolig og naturligvis alt sammen nøje udvalgt i den FICK´ske ånd.

Specielt har vi kastet vores kærlighed på det smukkeste glaserede porcelæn i de kønneste grønne og blå farver. Det kommer til oktober og vi glæder os! 

Vilde ideer og unika håndværk fra Pouls værksted er også på trapperne. Værkstedet præsenterer i løbet af efteråret mange skønne produkter, som løbende vil blive lagt op. Hold øje og følg os på Instagram og Facebook

Bløde, tunge velourgardiner syet på mål i alle krydderiernes intense og mættede farver klæder dette efterår og har man ikke mulighed for at boltre sig i den genre, er de store velourpuder et must, fantastisk smukke og en elegant accént i indretningen, der understreger en af efterårets hotteste tendenser.

Eventyrlige sæbebobler

De organiske BOMMA glaslamper, der sneg sig ind hos os lidt tidligere på året, har nu virkelig sin berettigelse i efterårets trends med deres eventyrlige sæbeboble-look. De organiske former spiller perfekt sammen med alle boligens rå og naturlige elementer og er et elegant match til vores nye spejlglas-sofaborde.

Der er rigtig mange skønne nye elementer til boligen dette efterår, så hjertelig velkommen i biksen - lad dig inspirere i to etager på Gammel Kongevej. Vil du løbende være opdateret på, hvad der sker i butikken, på nyheder, tilbud og nye trends, så følg os på Instagram og Facebook.

Efterår hos Fick

Åbningstider


Mandag - torsdag 11.00 - 17.30

Fredag - 11.00 - 18.00

Lørdag - 10.00 - 15.00

Spørg efter det du ikke ser