Rundtur i butikken


Forårsfornemmelser hos Fick

Fuglefløjt og forårssol. Vi vender vinteren ryggen og rykker så småt udenfor. Også hos FICK byder vi FORÅRET velkomment.

I takt med at farverne ændrer sig ude, skifter vi fokus inde i butikken og rokerer rundt for at give plads til alle de skønne havemøbler fra FERMOB, SIKA, LAFUMA og FIAM.

Bløde sommerplaider i fine kulører, så vi kan ta’ forskud på sommerens udeliv og snyde kalenderen med kaffe på altanen eller trappestenen.

Vi trænger til lys og luft. Arrangerer lys og lygter på smukke bakker med det fineste service i tyndt porcelæn.

På værkstedet har vi travlt med at gøre bestillingerne færdige på udekøkken-borderne så de er klar til sæson start - De bliver lavet på bestilling- se mere om flisebord under "FICKS-VÆRKSTED

Nye farver fra FERMOB
Ihhh hvor vi GLÆDER os til foråret, og alle nyhederne fra FERMOB.
Vi har fået 2 nye smukke farver I år ACAPULCO BLUE & RED OCHRE
De kommer selvfølgelig i vores Fermob udstilling.

Fick´s forunderlige verden

På værkstedet har hr. Fick travlt .

Han har lavet de herligste unika spejle /lamper - kun i et begrænset antal- alle sammen med hver deres "touch" Det er svært at vælge sin favorit - for de er fede alle sammen,
Jeg har plukket de første vintergækker, -de stak hovederne frem under en lille dynge sne- så nu er det næsten forår :) - og rydde op tid, og her er bungalows smukke kasser og æsker perfekte til hurtigt at skabe orden på den fineste facon.Og så bliver der tid til at se nærmere på alle de fantastiske skitsebøger fra Christian lacroix og fordybe sig i hans fantastiske puslespil og backgammon.

Glæd jer og hjertelig velkommen til forår og sommer i butik FICK.

Åbningstider


Mandag - torsdag 11.00 - 17.30

Fredag - 11.00 - 18.00

Lørdag - 10.00 - 15.00

Spørg efter det du ikke ser