Rundtur i butikken


Forårsfornemmelser hos Fick

Fuglefløjt og forårssol. Vi vender vinteren ryggen og rykker så småt udenfor. Også hos FICK byder vi FORÅRET velkomment.

I takt med at farverne ændrer sig ude, skifter vi fokus inde i butikken og rokerer rundt for at give plads til alle de skønne havemøbler fra FERMOB, SIKA, LAFUMA og FIAM.

Bløde sommerplaider i fine kulører, så vi kan ta’ forskud på sommerens udeliv og snyde kalenderen med kaffe på altanen eller trappestenen.

Vi trænger til lys og luft. Arrangerer lys og lygter på smukke bakker med det fineste service i tyndt porcelæn.

Den nye serveringsvogn i kurveflet står klar til at rulle ud på terrassen med de sjove glas og kanden til den hjemmelavede saft.

En fantastisk overaskelse venter og snart får Designers Guild en ny "legekammerat"

Vi kan snart løfte sløret…Vi har igennem længere tid arbejdet på at byde få en helt speciel designer velkommen til butikken, vi har været forelskede i en evighed ( læs 20 år) og endelig er alt faldet på plads- for sådan er det jo med kærlighed :) og NU nærmer tiden sig, vi er spændte og glade, vi må vente lidt endnu, men vi kan sige at det også er en kvinde og at hun er Italiener…:)

Vi byder hende velkommen i starten af maj, for første gang nogenside på Frederiksberg.

Indtil da vil vi nyde endnu en ny stol fra Designers Guild, og ikke mindst de mest fantastiske puder både fra hende og Christian Lacroix.

Fick´s forunderlige verden

På værkstedet har hr. Fick haft travlt.

De nye små borde på spyd er både cool og praktiske. Lige til at flytte med fra solkrog til bålplads og snobrødsbagning.

Vi har også forelsket os i grønne glas vaser, "tin" bestikket og alle de nye gamle metal og hr. Fick´s lædergreb og træ hylder

Gå på opdagelse og pluk i det store udvalg af hyggelige Haveborde, rustikke kurve, florlette sommertekstiler og meget meget mere.

Glæd jer og hjertelig velkommen til forår og sommer i butik FICK.

Åbningstider


Mandag - torsdag 11.00 - 17.30

Fredag - 11.00 - 18.00

Lørdag - 10.00 - 15.00

Spørg efter det du ikke ser