Velkommen til Fick's univers


Her har vi fokus på møbler og indretning med kant, kulør og humor

Ficks univers er stilsikker stemning og miljø skabt i et skævt og vellykket mix af de bedste danske og internationale mærker samt Ficks eget design. Gå på opdagelse i forretningens to etager på Gammel Kongevej – eller klik dig gennem billeder og sortiment her på siden.

Siden 2000 har ægteparret Rikke og Poul Fick med udgangspunkt i forretningen på Frederiksberg udviklet deres helt særlige stil. Poul med en baggrund i design og engrosvirksomhed og Rikke med baggrund indenfor møbler og egen butik siden 1994. I dag er de fælles om design af møbler, som Poul fremstiller på sit værksted.

Fick skiller sig ud fra andre boligbutikker, de tager udgangspunkt i tidens tendenser, som de gerne bløder op. Det skal være nemt at mixe det ind i den individuelle stil,om man er klassisk skandinavisk eller fransk boheme.


Åbningstider


Mandag - torsdag 11.00 - 17.30

Fredag - 11.00 - 18.00

Lørdag - 10.00 - 15.00

 
 • Emma
  De designer og re-designer deres egne møbler i en rå og gennemført stil, er altid klar med gode råd og overskud, og bringer bare lidt ekstra klasse over Gammel Kongevej. Det er et besøg, du ikke vil være foruden!
  Emma
 • Kirsten
  et evigt mix max af finurligheder…… Aldrig den samme butik at kikke ind i……… Stort udvalg af design som man ikke kan støve op andre sender….. Eventyrverden…. Anderledes Inspiration.. Ærlige skæve originaliteter
  Kirsten
 • Nina
  FICK er ikke en butik som alle andre. Det er nærmere en hyggelig oase, fyldt til renden af lækre designs, skarp styling og glade smil. Man kan se, de gør en ære i kontinuerligt at indrette butikken på ny, så enhver mulig kunde kan spejle sig i den.
  Nina
 • Thomas
  Deres udtryk er ikke “lånt” fra nogen andre. FICK stilen er helt deres egen!
  Thomas