Sofa


Vores lille sofakollektion er nøje udvalgt


Vores sofakollektion er lille, men nøje udvalgt. Hos os finder du kvalitet og design, som holder. Samtidig får du valgfrihed til at sammensætte lige præcis det design, som passer ind i dit hjem. 
De fleste af vores sofaer kommer fra Skandinavien, hvor bæredygtighed i produktionen er en selvfølgelighed.
 

Vores lille sofakollektion er nøje udvalgt


  Vi håber, du finder inspiration her og gælder os til at byde dig velkommen hos FICK. FICK’s Rikke har sofaer som speciale.
Med mange års erfaring er hun vores sofa-nørd, som stiller skrappe krav og guider dig sikkert igennem sofauniverset, så du forstår, hvorfor alt det, man ikke kan se på sofaen, skal være i orden. Hun er (næsten) altid klar til en møbelsnak i vores udstilling.

Vores lille sofakollektion er nøje udvalgt


  Vores Italienske læderstol findes i flere forskellige læder kvaliteter og farver.
De smukke karakteristisk stikningerne kan vælges i en kontrastfarve eller her på billede hvor den blender ind i stolens farve. Her har vi valgt en anilin semi læder, som er fuld "åndbar" så den er ikke varm at sidde i, men har en ganske let overflade behandling.

Aspen sofa


Med FORMS sofaer er her virkelig kræset om kvaliteten, og der er ikke noget som er overladt til tilfældighederne, også med alt det som man ikke kan se er lavet efter alle kunstens regler. Med Aspen sofaen er der mulighed for at designe præcis den modul sofa som passer i dit hjem. (samme model som den lyserøde)

Vælg størrelser på modulerne, vælg ben og stof.

højde 80 dybde 100 sædehøjde 40 sædedybde 74 Download katalog her

Lennox sofa


En Super cool sofa, her er der kræset om designet, læg mærke til at sædehynden går foran armkassen, en lille finesse som gør sofaen helt sin egen.

Vælg størrelse, vælg ben og stof.

Download katalog her

Alpina sofa


Klassisk kassesofa, nogle af os kender den som Form&Farver sofaen,- en evergreen inden for sofa design. Her for man ikke high trend design, men en sofa som altid vil passe ind i vores hjem.. Den er selvfølgelig bygget som modul sofa. Det betyder at du selv sammensætter moduler i den størrelse og form som passer til stuen. Om du vil have en klassisk uld, en blød velour, eller en enkel bomuld på bestemmer du selvfølgelig selv.

Str. højde 78 dybde 87 sædehøjde 44 sædedybde 57 Download katalog her

Boheme sofa


Her får du en vaske ægte flyder. I Boheme kravler vi gerne op og hygger os i de bløde rygpuder, der er massere af dybde i sofaen. Boheme er i moduler med mulighed for at bygge foreks. en hjørnesofa.

Vælg størrelser, stof.

højde 80 dybde 100 sædehøjde 42 sædedybde 74 Download katalog her

Vil du have råd og vejledning til valg af sofa??