Sofa


Velkommen til vores lille sofakollektion & lidt om sofanørden


Vores sofakollektion er lille, men nøje udvalgt. Hos os finder du kvalitet og design, som holder. Samtidig får du valgfrihed til at sammensætte lige præcis det design, som passer ind i dit hjem. 
FICK’s Rikke har sofaer som speciale.
Med mange års erfaring er hun vores sofa-nørd, som stiller skrappe krav og guider dig sikkert igennem sofauniverset, så du forstår, hvorfor alt det, man ikke kan se på sofaen, skal være i orden. Hun er (næsten) altid klar til en møbelsnak i vores udstilling. De fleste af vores sofaer kommer fra Europa, hvor bæredygtighed i produktionen er en selvfølgelighed.
Vi håber, du finder inspiration her og gælder os til at byde dig velkommen hos FICK.  

Next sofa


Next fra GERVASONI - Stilfuld flyder Med Stor fornøjelse en rigtig herre sofa, og her med sin dybde på 130 cm får man en fantastisk sofa som indbyder til meget mere end bare at se godt ud !! Løst eller fast betræk du bestemmer, findes i en vifte af forskellige stoffer og farver, og selvfølgelig også i dybde 89 cm og i flere længder.

Vælg størrelser, stof.

længde 240 højde 75 dybde 130 sædehøjde 43

Aspen sofa


Med FORMS sofaer er her virkelig kræset om kvaliteten, og der er ikke noget som er overladt til tilfældighederne, også med alt det som man ikke kan se er lavet efter alle kunstens regler. Med Aspen sofaen er der mulighed for at designe præcis den modul sofa som passer i dit hjem. (samme model som den lyserøde)

Vælg størrelser på modulerne, vælg ben og stof.

højde 80 dybde 100 sædehøjde 40 sædedybde 74 Download katalog her

Lennox sofa


En Super cool sofa, her er der kræset om designet, læg mærke til at sædehynden går foran armkassen, en lille finesse som gør sofaen helt sin egen.

Vælg størrelse, vælg ben og stof.

Download katalog her

Alpina sofa


Klassisk kassesofa, nogle af os kender den som Form&Farver sofaen,- en evergreen inden for sofa design. Her for man ikke high trend design, men en sofa som altid vil passe ind i vores hjem.. Den er selvfølgelig bygget som modul sofa. Det betyder at du selv sammensætter moduler i den størrelse og form som passer til stuen. Om du vil have en klassisk uld, en blød velour, eller en enkel bomuld på bestemmer du selvfølgelig selv.

Str. højde 78 dybde 87 sædehøjde 44 sædedybde 57 Download katalog her

Boheme sofa


Her får du en vaske ægte flyder. I Boheme kravler vi gerne op og hygger os i de bløde rygpuder, der er massere af dybde i sofaen. Boheme er i moduler med mulighed for at bygge foreks. en hjørnesofa.

Vælg størrelser, stof.

højde 80 dybde 100 sædehøjde 42 sædedybde 74 Download katalog her

Ghost lænestol


GHOST fra GERVASONI - ægte Italiensk boheme I Ghost serien finder du både spisestuestole, lænestole, modul-sofaer og sovesofaer - tjek en del af serien ud her, og kom i butikken og prøv dem. ens for dem alle er det løse aftagelig betræk som findes i en vifte af forskellige stoffer og farver.

Vælg størrelser, stof.

højde 75 /68 dybde 110 sædehøjde 42

Nuvola sofa


Nuvola fra GERVASONI - bliv omfavnet af din sofa - hver dag :) !! Nuvola serien består af sofa & lænestole - her vist med Gervasonis 3D stof som giver modellen en ekstra dinmension. aftageligt betræk, findes også i en vifte af forskellige stoffer og farver, og selvfølgelig også i flere længder.

Vælg størrelser, stof.

længde 220 højde 85 dybde 110 sædehøjde 48

Nuvola stol


Nuvola fra GERVASONI - en kramme stol :) !! Nuvola serien består af sofa & lænestole - her vist med Gervasonis 3D stof som giver modellen en ekstra dinmension. aftageligt betræk, findes også i en vifte af forskellige stoffer og farver, og selvfølgelig også i flere længder.

Vælg størrelser, stof.

Bredde 145 højde 85 dybde 110 sædehøjde 48

Ghost


Ghost sofa her vist i den dybde udgave- 130 cm dyb så der er eksta plads til at kravle op i den.
Og kan nemt bruges som eksta seng.

Festival stol


DG-Festival-1200x800-fick-co-b

Festival stol


Festival club stol


Rockford stol


Læderstol med stikninger


  Vores Italienske læderstol findes i flere forskellige læder kvaliteter og farver.
De smukke karakteristisk stikningerne kan vælges i en kontrastfarve eller her på billede hvor den blender ind i stolens farve. Her har vi valgt en anilin semi læder, som er fuld "åndbar" så den er ikke varm at sidde i, men har en ganske let overflade behandling.

Alpina sofa i hør/bomuld


  Man må vel prøve at eje en lyserød sofa én gang i sit liv Her er det den smukke Alpina fra Forms som er kommet i lyserøde klæder. :)

GHOST KAMPAGNE !!


  Gratis ekstra betræk til din GHOST
Nå du bestiller en GHOST får du netop nu et gratis Ekstra betræk med til din nye GHOST i den smukke hvide bianco lino.

Vil du have råd og vejledning til valg af sofa??