Handelsbetingelser

Salg

Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Den oplyste pris på bestillingstidspunktet er den gældende.

Generelt

Du skal læse vores handelsbetingelser inden brug af websitet. Ved brug af dette website accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på websitet. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
Fick-co og køb på websitet er underlagt Dansk lovgivning.

Betaling

I Fick-co kan du handle med følgende kort:

MobilePay
Dankort & Visa/Dankort
Visa & Visa Electron
Mastercard
Kort -og bankgebyrer oplyses inden køb. Transaktionsgebyrer overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer. Beløbet trækkes først fra betalingskortet, når varerne er klar til afsendelse.

Hvornår er varen købt?

De varer der er lagt i kurven er ikke købt, før du har trykket ”betaling” og derefter indtastet dine kreditkort oplysninger: Når du har trykket ”betal”, og kreditkortudstederen har godkendt dine kreditkort oplysninger, er varen registreret som købt. Fick-co forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købssummen er fuldt erlagt.

Sikkerhed

Køber du med betalingskort kan du til enhver tid gøre indsigelse i din bank, hvorefter banken sikrer din tilbagebetaling, såfremt du ikke har modtaget den aftalte vare. Banken har mulighed for at tilbagebetale dig og trække pengene fra netbutikken.

Lager

Alle varer i Fick-co webshoppen har en oplyst lagerstatus. Vores lager opdateres manuelt dagligt og er vejledende. Vi tager forbehold for varer, som kan blive udsolgt i løbet af dagen. En lagervare kan være på vores eget lager eller sendes direkte fra vores leverandøren. En oplyst lagervare er ikke nødvendigvis at finde i vores fysiske butik på Frederiksberg. Kontakt os på 42 42 16 57 eller info@fick-co.com så du ikke kører forgæves for at besøge os.

Vi har ikke alle Fermob farver på lager, men tager din favoritfarve hjem på bestilling. Leveringstid er ca  4-6 uger. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid på Fermob møbler, er du altid velkommen til kontakte os på 42 42 16 57 eller info@fick-co.com

Levering

Ordrer (som ikke er møbler) leveres fragtfrit fra 600 kr. Møbel ordrer fra 4.500 kr leveres fragtfrit. Læs mere om fragt og levering.

Reklamation og vare returnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

FICK-Co
Gammelkongevej 148
1850 Frederiksberg C
Email:  info@fick-co.com

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Hvis du som kunde fortryder købet, kan du benytte din fortrydelsesret. Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven, også gældende for EU, beregnet fra den dag du modtager varen. Kunden bærer ansvaret for forsendelse af varen, når den skal retur til Fick-co. Hvis varen bliver beskadiget eller forsvinder under transporten retur til Fick-co, er det kundens ansvar.
Du skal derfor sikre dig, at varen er ordenligt emballeret og sendt på en forsvarlig måde, fx som værdipakke.

Hvis du fortryder skal du

•   Sende en utvetydig meddelelse om din fortrydelse til Fick-co inden for 14 efter, du har modtaget varen på ovenstående mail.
•   Sende varen retur senest 14 dage efter, at du sendte meddelelse om fortrydelsen.
•   Du har ret til at få dine penge retur senest 14 dage efter, du sendte meddelelse til sælgeren om, at du ville fortryde købet. Fick-co vil returnere pengene, når vi har modtaget dokumentation for at varen er afsendt – eller har modtaget varen retur. Dette sker normalt i løbet af 1-3 dag arbejdsdage efter modtagelsen.
•   Der kan efter aftale laves en bankoverførelse, og her vil Fick-co have brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.
•   Fick-co vil efter modtagelse af varen vurdere dens mulige værdiforringelse.

Herudover skal du

•   Bevise at meddelelsen om, at du vil fortryde er, afsendt ved eventuelt at bede om en bekræftelse af mail til webshoppen.
•   Bevise at varen er returneret
•   Betale returforsendelse

Forseglede og plomberede varer

Køber du varer, der er forseglede af hygiejniske årsager, eller plomberede varer, kan du miste fortrydelsesretten, hvis du bryder forseglingen eller plomberingen.

Bestillingsvarer uden fortrydelsesret

Varer der er oplyst som ”Bestillingsvare”, er en vare som vi tager hjem specielt til dig. Efter gældende lovgiving er der ikke fortrydelsesret ved bestillingskøb, det er derfor ikke muligt at returnere disse varer.

Reklamation

Fick-co yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Herunder fabrikations og materialefejl ved almindelig anvendelse af varen.

Fick-co har ret til at fratrække ekstraomkostninger for fremsendelse af varen, hvis du ved købet selv har valgt og bestilt en dyrere forsendelsesform end den sælger tilbød.
Herudover vil Fick-co fratrække penge, hvis varens værdi er forringet, fx skadet eller bærer præg af at have været brugt udover, hvad man må i en butik.

Hvad er ikke omfattet reklamation?

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage opstået af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb.

Der kan være små kosmetiske afvigelser som ikke omfatter reklamation. F.eks.

  • Små farveforskelle i lædersmå
  • Farveforskelle i træfinerunika produkter kan
  • Varierer i farve og
  • Udtryksmå luftbobler i glas

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Fick-co’s webshop overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Beskadigede varer

Når du modtager varer fra fragtmand, afhenter på posthus eller GLS afhentning skal du straks nægte modtagelse hvis pakken er beskadiget, eller hvis du kan høre noget er gået itu i pakken. Alle transportskader skal meddeles Fick-co hurtigst muligt.

Hvis du ikke straks gør indsigelse, når der er synlige fejl på pakken, kan der opstå tvivl om hvor leverancen er blevet beskadiget, og du kan risikere at selv hæfte for beskadigelsen. Hvis du kan se mindre skader på pakken, kan du bede fragtmanden skrive, at ”der modtages med forbehold for skader”.

Behold al emballage. Det skal bruges som dokumentation, hvis der skal stilles krav mod fragtfirmaet.
Tag billeder af skaden og emballagen.
Kontakt FICK-CO

Generelle forbehold

Vi tager forbehold for: tastefejl, udsolgte varer, udgåede varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører, Force Majeure.

www.Fick-co.com webshop har eksisteret siden 2018 Vores fysiske butik har eksisteret siden 1997