Fragt og levering

Lager

Alle varer i Fick-co webshoppen har en oplyst lagerstatus. Vores lager opdateres manuelt dagligt og er vejledende. Vi tager forbehold for varer, som kan blive udsolgt i løbet af dagen. En lagervare kan være på vores eget lager eller sendes direkte fra vores leverandøren. En oplyst lagervare er ikke nødvendigvis at finde i vores fysiske butik på Frederiksberg. Kontakt os på 42 42 16 57 eller info@fick-co.com så du ikke kører forgæves for at besøge os.

Vi har ikke alle Fermob farver på lager, men tager din favoritfarve hjem på bestilling. Leveringstid er ca  4-6 uger. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid på Fermob møbler, er du altid velkommen til kontakte os på 42 42 16 57 eller info@fick-co.com

Fragt priser

  • Ordrer under 499 kr som ikke er møbler sendes til nærmeste pakkeshop for 49 kr.
  • Ordrer fra 499 kr som ikke er møbler sendes fragtfrit til nærmeste pakkeshop. Hvis du ønsker hjemmelevering koster det 69 kr. uanset ordrens størrelse.
  • Møbelordrer under kr. 4.499,- koster kr. 450,- i fragt
  • Møbler sendes fragtfrit ved køb over kr. 4.500,-

Dine varer fra Fick-co leveres som udgangspunkt fra 1-3 dage i Danmark.

Ved bestilling af en lagervare på hverdage inden kl. 13.00 sender vi om muligt samme dag. Bestilte varer sendes samlet når hele ordren er klar, hvis ikke andet aftales. Rettidig levering forudsætter PostNord, GLS eller evt. fragtfirma overholder dag-til-dag levering. Fick-co kan ikke drages til ansvar for forsinkelser.

Større forsendelser

Volumepakker som skal sendes med fragtmand vil oftest nå frem indenfor 2-6 dage.
Ved bestillingsvarer som tages hjem specielt til dig, skal du oftest regne med 4-6 ugers leveringstid.
Ved længere leveringstid ud over dette kontakter vi dig med information om forventet leveringstidspunkt.

Alle leveringstider er vejledende. Vi tager forbehold for forsinkede varer fra vores grossister. Kontakt os endelig hvis du har brug for nærmere information. For alle bestillinger gælder det, at levering garanteres til dør i gadeplan. Pakker vil oftest blive leveret til ‘kantsten’. Er pakken for tung til en person eller adgangsforholdene er vanskelige skal du yde assistance til transportøren.
Fick-co ud-pakker og monterer ikke leverede varer.

Fragt

Vi leverer på nuværende tidspunkt KUN til Danmark
Vi benytter Blue Water, GLS og PostNord.
Fragt priser afhænger af vægt, pris og størrelse.
Markerer du ”Afhenter på Gl. Kongevej 148”, modtager du en mail, når varen er klar til afhentning. Du har også mulighed for at få varer leveret til din arbejdsplads. I sjældne tilfælde hvor din valgte leveringsmetode ikke er mulig evt. på grund af pakkevolumen, forbeholder vi os ret til at benytte et andet fragtfirma. Vi kontakter dig, hvis dette vil påføre dig en ekstraomkostning.

Reklamation, returnering og fortrydelsesret

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer se Handelsbetingelser.

Generelle forbehold

Vi tager forbehold for: tastefejl, udsolgte varer, udgåede varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører, Force Majeure.

www.Fick-co.com webshop har eksisteret siden 2018 Vores fysiske butik har eksisteret siden 1997