Fermob-luxembourg-80x80-sokkel-TURQUOISE-fick-co
Luxembourg bord 80 x 80 pedestal
11. april 2018
Fermob-CARGO-klapbord-90x190-CAPUCINE-fick
Cargo Klapbord 190×90 cm
16. april 2018

Luxembourg Bænk m/ Ryglæn

DKK 3.765,00

Fermob Luxembourg stabelstol er som skabt til vores nordiske klima. Luxembourg stolen er fremstillet i aluminium og har en UV beskyttende coating som gør den vejrbestandig. Her er tale om en havestol der kan tåle udelivet og ikke kræver vedligeholdelse. Fås i 24 forskellige farver.

Varenummer (SKU): N/A Varekategori: Tags: , , ,

Fermob Luxembourg stabelstol er både let og robust

Vi elsker LUXEMBOURG designet som med sine karakteristiske linjer og robuste styrke er i fin modspil til aluminiumets lethed.

Tager man sig tiden til at besøge JARDIN LUXEMBOURG i Paris, skal man ikke bevæge sig langt ind i den smukke gamle fransk have før Fermob´s Luxembourg stole indbyder til en stille pause.

Den klassiske Fermob LUXEMBOURG stabelstol uden armlæn er en del af  LUXEMBOURG havemøbel serien som består af stole, borde og bænke i et utal af faconer. Stolen har en lav vægt og kan stables så den optager så lidt plads som muligt, når den ikke er i brug.

Fermob LUXEMBOURG stabelstol uden armlæn er en bestillingsvare som fås i alle Fermobs 24 farver. Stolen har Anti-UV lakering der gør farven mere holdbar, når de står ude i solskinnet.

Materiale: Aluminium med UV-resistent lak
Vedligeholdelse: Kan stå ude, men vi ville tage dem ind om vinteren.
Mål: B 52 x D 57 x H 48,5/88 cm.

Vægt: Lav vægt 3,8 kg

Dette er en bestillingsvare med 6-8 ugers leveringstid.