Ficks Værksted - Fordi livet er for kort til mainstream

Ficks Værksted - Fordi livet er for kort til mainstream

Hos Fick designer vi vores egne drømmemøbler. Værkstedet er et slaraffenland for kreative sjæle proppet med skønne fliser, oxiderede metaller og gamle læderhuder - alle materialer er særligt udvalgt til Ficks egne borde, stole, skamler og lamper. De håndskårne greb i kernelæder til skabe og skuffer er et kapitel for sig.

Små serier af unikke møbler

Alt laves i små serier og vi designer og bygger dine nye yndlingsmøbler året rundt. Så kig forbi og lad dig forføre af smukt patineret læder, rå metaller eller fine fliser. I mange tilfælde vil det være muligt at tilpasse mål og farver efter behov.

Den største udfordring bliver at vælge dine favoritter i farve og materiale.

Fick klassiske fliseborde

Den første vare, vi startede med selv at producere hos FICK-CO, er vores fliseborde. En fortolkning af de gamle danske gasborde, som var en klassiker i ethvert dansk køkken frem til slutningen 1800 tallet. Her blev lejlighederne i byerne moderniseret og fik gasblus som stod placeret på kakkelborde, som kunne tåle varmen og var “brandhæmmende”.

Flisebordene var i første omgang fremstillet som udstillingsborde i vores første butik på Godthåbsvej, men de strøg ud af butikken og så var vores første produktion igang.

Flisebordene er stadig en klassiker, ikke længere i køkkenerne, men hos FICK-CO, hvor vi de stadig er en af hjørnestenene i værkstedets produktion.

Flisebord - bestil hos Fick-Co

Fick Læderbord - Et bord med læderbetrukken bordplade

Vores læderborde er klassiske og stillige med en underspillet eksklusiv tone. De læderbetrukne plader giver anledning til løftede øjenbryn og en del spørgsmål:

  • Er det ikke sart?
  • Kan det hold?
  • Hvordan gør jeg det rent?

Svaret er enkelt - nej, det er ikke mere sart end vores lædersko.

Selvfølgelig er en ubehandlet lys kernelæder sart i forhold til en sort, men det er jo ikke anderledes, end hvis vi sammeligner en hvid bomuldssofa med en mørkegrå.

Læderbord fra Fick-Co

Læder er et meget taknemmeligt materiale

Det skal have lidt fedtstof for eksempel lædercreme eller læderfedt en gang imellem, og ellers kan det tørres af med en opvredet klud.

En læder bordplade utrolig behagelig overflade at sidde og arbejde ved

Det er ikke uden grund, at man i de gamle mahogniskriveborde fræsede ned i pladen og indlagde et stykke læder, gerne udsmykket med guldtryk i kanten.
Læder er ganske enkelt det optimale underlag til kontoret, hvad enten at det er til den bærbare computer eller til det lidt sjældnere håndskrevne brev. Hos FICK_CO er vi fan af læderborde!

Få hjælp til at designe dit perfekte møbel - Book en 30 minutters tid hos Poul

Skriv evt. et par ord om, hvad du ønske at tale om og hvad dato og tid som passer dig bedst. Mødet er selvfølgelig uforpligtende og foregår i butikken FICK-CO INTERIEUR.

Gammel Kongevej 148, 1850 Frederiksberg C

Ring eller skriv til os i dag på telefon: 4242 1657 / e-mail: Info@fick-co.com

Tilbage til blog