'
Et blik ind

FICK er skabt af Rikke og Poul Fick. I 1994 åbnede Rikke en lille butik på Godthåbsvej med brugskunst. Poul havde på daværende tidspunkt en engrosvirksomhed, der designede tekstiler og lamper til danske firmaer. De slog sig sammen i 2000 og dannede FICK på Gammel Kongevej.

 I starten var underetagen værksted, men i takt med butikkens udvikling er nu også underetagen fyldt med møbler, lamper og skæve detaljer.


Alm. åbningstider


 Mandag-torsdag  11-17:30
 Fredag  11-18:00
 Lørdag  10-15:00
   
   
         
Vi er også på Facebook - like os og få opdateringer om nye tilbud og varer!
     
Mærker vi forhandler:


A2 Living
Anne Black
Avoca
BTC
CULT
Designers Guild
Excel
Dulton
Happy Lights
Fermob
Jieldé
Klippan
Lafuma
La Lampe Gras
Madam Stoltz
Magis
Nomess
Oi Soi Oi
OneLeg
Pappelina
SaxoLiving
Skjalm P.
String
Tolix
Via Cph
Scherning
Secto
Walther & Co
Wendt Design
Wesco
Woodnotes


Rikke Fick Pernille Sille
Amalie
Med en familie på to børn og en hund kender jeg til det med at holde orden. Mit hjem afspejler derfor også et hjem, der er indrettet, så det passer både mand, hund og mine to sønner. Der er liv og glade dage og mit hjem har ligeledes knald på farverne, multifunktionelle møbler og plads til os som både familie og hver især. Mit hus bærer præg af enkle linjer, afdæmpede farver og uden alt for meget nips. Med tre unge i huset, er der konstant 'uventede' og ekstra gæster og pludselige sammenkomster, hvilket der selvfølgelig er blevet taget højde for i indretningen - så den ekstra bordplade hurtigt kan komme ind, og at der er plads både i have og hus til dem, der kommer forbi. Da jeg bor alene i en forholdsvis stor lejlighed kan det godt være svært at fylde rummene ud. Jeg  bruger derfor billeder og kunst til at give fylde og varme på de hvide vægge, gulvtæpper til at ramme rummene ind, så de ikke virker så kolde og store, tilsat et mix af moderne design med antik, så der også kommer personlighed og sjæl. Jeg er lige flyttet hjemmefra - en sød lille lejlighed på godt 40 m2. Her må der selvfølgelig tænkes på møbler med flere funktioner, fx bruges min taburet som både elefantfod, stol og bord og stilen bliver holdt enkel og lys, for ikke at gøre lejligheden endnu mindre. At lejligheden er så lille opvejer at min stil er til det industrielle og enkle, så den stadig forbliver hyggelig og personlig.